poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Vyberte si svůj styl boje.

Probíráte se letáky a mimo nabídek na novou pračku a práci vás najednou zaujme leták na výuku sebeobrany. Cesty jak se stát ultimátním bojovníkem. Cesty jak čelit každému nepříteli se zbraní či beze zbraně.

 

Ať už letáku věříte nebo ne, jestli jste se rozhodli pro sebeobranu, bojový sport či bojové umění, budete si pro začátek muset vybrat co to bude. Chcete se umět ubránit co nejrychleji a už včera bylo pozdě? Či chcete přeprat školního výrůstka a být jak magnet na holky? Nebo jste viděli nějaký kung-fu film a láká vás boj spojený se zušlechťováním ducha?

 

Dost možná chcete všechno, ale jak už asi tušíte, tak úplně všechno mít nemůžete i když leták slibuje leták hory, doly. Každý člověk je totiž jiný a stejně jako lidé, jsou jiné a rozdílné metody boje. Pokud si chcete opravdu dobře vybrat, měli byste to možná dobře promyslet. Jste spíše menšího či vyššího vzrůstu? Jste poměrně rychlí nebo spíše pomalejší? Jste robustenějšího vzhledu nebo jako za groš kudla? Při zlomené ruce skoro ani neceknete, protože práh vaší bolesti je opravdu posunutý a nebo jste pravý opak a brečíte při vyndavání třísky z palce?

 

Škála bojových sportů, sebeobran či bojových umění může být extrémně rozdílná a stejně tak můžou být extrémně rozdílné i výsledky kterých můžete dosáhnout. Těžko budete hledat v klasickém boxu prvky zušlečhťování ducha, to spíše sáhněte po nějakém východním bojovém umění. Pokud jste hraví a fandové armády, možná vás bude zajímat izraelská Krav Maga s desítkami technik a obran proti rozličným zbraním. S postavou buldoka a jeho zarputilostí vás může nadchnout Grappling, Zápas nebo brazilské Jiu Jitsu, protože chcete mít nad soupeřem kontrolu a líbí se vám boj tělo na tělo.

 

Možností jsou v dnešní době opravdu desítky. Je jenom na vás co si vyberete. Možná toho vyzkoušíte víc, než v něčem zakotvíte ale i to je dobře. 

 

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.