poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Proč jsou pokrmy s naklíčenými semeny zdravější?

Zdravé stravování je hit současné doby, což je skvělé, prospíváme totiž našemu zdraví. Mnozí lidé se však stále domnívají, že zdravé stravování je časově náročné, ale opak je pravdou. Ve světě zdravého stravování se v nedávné době objevil pojem "complete food", což je pojem označující pokrm, kdy z jednoho balení dostanete vše potřebné ke správnému fungování člověka. A mnohé pokrmy spadající do skupiny "complete foods" lze připravit za několik minut.

 

Na mysli máme například raw produkty, konkrétně živé kaše, které lze jen zalít vodou. Pojem "raw" znamená "syrový" a označují se takto pokrmy, které neprošly tepelnou úpravou, tudíž nepřišly o tělu prospěšné látky a vitaminy, které tělo denně vyžaduje. Díky tomu, že nebyly usmrceny tepelným zpracováním, nedošlo k jejich zahubení, jsou tedy stále živé a pokrmy jsou tedy také označovány za živé.

 

Lidé si oblíbili zejména živé kaše Vitagrass, které jsou však jiné než raw kaše na trhu. Proč? Co je hlavním rozdílem?

 

Raw kaše Vitagrass obsahují naklíčená semena

Hlavní rozdíl spočívá v naklíčených semenech. Zdravé kaše Vitagrass jsou obohaceny o klíčením aktivovaná semena a zrní, jež v sobě díky klíčení obsahují větší množství biologicky aktivních látek, jako jsou fermenty, mikro a makro elementy či vitaminy (konkrétně lze vyjmenovat vitaminy E, C a vitaminy skupiny B), a tedy proto jsou pokrmy obohacené o naklíčená semena zdravější než jiné pokrmy na trhu.

 

Zdravé kaše jsou navíc obohaceny o superpotraviny 21. století, jimiž jsou například plody goji, kopřiva, moruše nebo také konopné semínko.

 

Nabídka je plná bio produktů

Nabídka firmy Vitagrass je však plná i jiných bio produktů, nenajdete v ní jen živé kaše, které jsou nyní obrovským hitem. V nabídce naleznete i detoxikační nápoje či slané kaše.

 

Know-how firmy spočívá v aktivaci semen a luštěnin klíčením, díky čemuž dojde k aktivaci velkého spektra tělu prospěšných látek. Bio produkty firmy jsou tedy složeny z pestrého výběru naklíčených semen a zrní, jež jsou obohacené o zmiňované superpotraviny, které dokážou tělu dodat potřebné živiny.



+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.