poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Srovnání hypoték nestačí, spojte se s odborníky

Poohlížíte se po hypotéce, která by vám umožnila splnit si sen o vlastním bydlení? Pak se pravděpodobně snažíte vybrat tu nejvýhodnější. S nejlepšími podmínkami, nejpříznivějším úrokem. Kde ji hledat?

Většinu lidí pravděpodobně napadne udělat si online srovnání hypoték. To ale nemusí být vždy dostatečné. Srovnání jsou dělána obecně, lepší přitom je, když vám někdo porovná hypotéky na míru v závislosti na vaší situaci.

 

Vsaďte na hypoteční specialisty

Kdo vám pomůže hypotéku vybrat? Můžete se obrátit na finančního poradce, ale ještě lepší je přímo hypoteční specialista. Například v AMJ vám ukážou, že nejlepší hypotéku lze získat rychle a bez nervů. Specializují se vyloženě na hypoteční úvěry, srovnají pro vás hypotéky v 12 bankách a 5 spořitelnách. Nekoukají se pouze na úrokovou sazbu, pomohou vybrat tu nejlepší hypotéku přímo pro vás.

Kromě toho vás hypoteční specialista provede celým procesem. Bude stát po vašem boku nejen při sjednávání hypotéky, ale také po celou dobu jejího čerpání. V případě problémů se na ně kdykoliv obrátíte. Podpisem smlouvy prostě spolupráce teprve začíná, nikoliv končí.

 

Vyřiďte si hypotéku online

Nezáleží na tom, z jakého koutu republiky pocházíte. V AMJ se snaží proces co nejvíce usnadnit, proto vytvořili webové stránky, na nichž si jednoduše vyplníte komplexní hypoteční kalkulačku. Na základě toho pro vás připraví porovnání hypoték a dohodnou si s vámi schůzku – samozřejmě online. Nemusíte chodit nikam na pobočku.

Až ve chvíli, kdy si vyberete konkrétní hypotéku a banka vám ji schválí, zvolíte si pobočku banky, kam se stavíte podepsat smlouvu o hypotečním úvěru.

V AMJ jsou schopní vyjednat průměrně o 0,5 % nižší úrok a každému na hypotéce ušetří průměrně 73 000 Kč. Spolupráce s odborníky se tedy rozhodně vyplatí.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.