poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Kadeřnictví Praha pro moderní střihem, účes i barvu

Kadeřnictví Praha Esmina dokáže na vaší hlavě vykouzlit kvalitní střih i účes pro každou příležitost. S perfektně sestřižených vlasů se jakýkoliv účes dělá mnohem snáz. Fantastické účesy posledních trendů vám zde provedou podle vašich představ. Chcete účes extravagantní, společenský, svatební, plesový nebo jakkoliv speciální? Pro zdejší kadeřníky to není žádný problém. Na složitější účes půjdete prostě předem na zkoušku a všechny typy účesů se nakonec podaří. Ostříhat se mohou nechat muži i ženy spolu s jejich ratolestmi. Střih se provádí nůžkami nebo strojkem.

Kadeřnictví plné kouzel

Kadeřnictví v Praze dokáže hotové divy. Na vaší hlavě vzniknou hotová kouzla. Myslíte si, že na vaše vlasy opravdu nic nezabere? Zkuste kadeřnictví Esmina. V kadeřnictví Praha můžete změnit svou vizáž doslova od podlahy. Od barvy vašich vlasů, přes melír či foukanou. Specialitou je vlasová regenerační péče a ošetření poškozených vlasů, což je naprosto klíčové. V kadeřnictví Praha budete v těch nejlepších rukou.

Esmina Praha vás promění

Esmina Praha promění váš vzhled. Dostanete spoustu rad a odborné informace od kadeřníků a z některé z variant si určitě vyberete. Poradí vám také, jak provádět domácí péči ošetření vlasů. Ošetření špičkovou značkou kvalitní vlasové kosmetiky a možnost zakoupení vlasových přípravků Ľoréal na doma je dalším příjemným bonuse. Použitím toho správného přípravku pro typ vašich vlasů dokážete divy.

Potřebujete totální změnu? Přivolejte na pomoc zdejší vizážisty a nechte se nalíčit. Svěřte se do rukou kosmetiček a uvidíte, co dokáže vyčištěná pleť, upravené obočí a zahuštěné řasy. Bolí vás záda? Ruce zkušených masérů zatočí s bolestmi i celulitidou. Vertikální solárium a nástřiky se postarají o váš opálený vzhled. Pak už jen stačí provést dokonalou péči chodidel z rukou pedikérek a manikérky vám dokončí osobitý vzhled pomocí dokonalé manikúry.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.