poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Účinky přírodního arganového oleje

Přírodní léčba, přírodní kosmetika a BIO produkty jsou dnes často skloňované výrazy a mohlo by se zdát, že jde o krátkodobý trend moderní doby. Neměli bychom však zapomínat, že již před velmi dávnou dobou lidé využívali bylinky a další přírodní produkty k léčbě nejrůznějších zdravotních potíží a mnohdy byli mnohem zdravější než lidé v dnešní době. Možná právě proto se medicína i kosmetický průmysl začínají znovu zajímat o přírodu a vše, co nám může nabídnout.


Jedním z velmi oblíbených přírodních produktů je i BIO arganový olej, který neobsahuje žádné chemické složky, konzervanty ani barviva. Jedná se tedy o čistě přírodní produkt, který je možné použít mnoha různými způsoby a v mnoha oblastech. Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Máte citlivou pokožku a trápí Vás lupénka, ekzémy či akné? Investujete mnoho peněz do drahých a luxusních krémů proti vráskám a stále nevidíte kýžené výsledky? Vyzkoušejte přírodní arganový olej a přesvědčte se sami o jeho účincích!

 

Arganový olej obsahuje velké množství důležitých a zdraví prospěšných vitamínů a dalších látek, jde především o vitamíny A, B, D, E a vitamín K, který je významným antioxidantem. Kromě těchto vitamínů najdeme v arganovém oleji nenasycené mastné kyseliny OMEGA 3 a OMEGA 6 a také skvalen, který má velký přínos hlavně v péči o stárnoucí pleť. Pravidelné používání arganového oleje Vám tak zajistí lesklé a hebké vlasy, které vyživuje od kořínků, zaceluje roztřepené konečky a navrací jim ztracenou vitalitu. Arganový olej vlasy navíc nezatěžuje a nepoškozuje, protože neobsahuje chemické látky jako běžná vlasová kosmetika.

 

Kromě vlasů je velmi vhodné použití tohoto oleje také na všechny typy pleti včetně té citlivé a problematické. Arganový olej hydratuje pleť do hloubky a dodává jí potřebnou výživu, ihned po aplikaci bude Vaše pleť hebká a rozjasněná. Ačkoliv se jedná o olej, snižuje tento přírodní zázrak tvorbu kožního mazu a tím pomáhá při problémech s akné a dalšími nedokonalostmi. Arganový olej má také významnou úlohu v boji proti vráskám, protože podporuje tvorbu kolagenu a elastinu a tím dochází k vyhlazení pleti a omezení tvorby dalších vrásek. Tento olej Vám také pomůže, pokud máte slabé nehty, které se často lámou a třepí. Arganový olej jim poskytne důležitou výživu, posílí je a vyléčí také záděrky a další poškození kůže.

 

Ne nadarmo se arganovému oleji říká elixír mládí, který stojí za to vyzkoušet. Dopřejte i Vy svému tělu kvalitní péči z přírody.

 

 

Beltina.cz

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.