poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Krátký pobyt v lázních dokonale uvolní tělo i mysl. Kde se o vás postarají?

 

Nikdy nekončící práce, starosti o rodinu i domácnost, povinnosti a celá řada dalších jevů dokáže pěkně zamávat s naším klidem. Přesně proto je důležité čas od času úplně vypnout a načerpat nové síly. Díky tomu jsme pak spokojenější, klidnější a lépe proplouváme životem. Kdy jste si naposledy odpočinuli vy?

 

Wellness vás potěší

Letní pobyt v lázních není ani zdaleka jen pro důchodce a lidi v rekonvalescenci po zraněních a nemocech. Stále častěji jej totiž vyhledávají i mladé páry, skupiny přátel, stejně jako celé rodiny s dětmi. Určitě nemusíte celé dny pouze ležet a užívat si příjemné procedury, protože existuje i celá řada dalších možností. Kde strávit ideální léto v lázních?

 

Skvělou možností jsou třeba lázně Harrachov. Ve dne budete moci brouzdat malebnou přírodou plnou skal, turistických tras a vyhlídek, zatímco večer si vychutnáte masáž, vířivku, víno a další radosti. Určitě si nenechte ujít plavbu na lodičkách skrz skalní soutěsky.

 

Pro klidnější osoby jsou jako stvořené lázně Praha. Hlavní město nabízí bezpočet kulturních akcí, živou architekturu, muzea, historické uličky, vyhlášené restaurace a typický život metropole. Během jednoho víkendu můžete poznat tolik zážitků, že se nebudete stačit divit.

 

Vybere si úplně každý

Každý z nás si svůj lázeňský pobyt představuje trochu jinak. Z toho důvodu berte výše popsané možnosti jen jako případnou inspiraci. Nejlépe uděláte, když se podíváte na pestrou nabídku wellness hotelů sami. Zajímají-li vás lázně, rozhodně navštivte známý portál Spa.cz pod vloženým odkazem. V mžiku se před vámi objeví stovky výhodných balíčků služeb ze všech koutů České republiky.

 

Některé z nich jsou dokonce tematicky naladěné, takže si vychutnáte třeba rozlučku se svobodou, romantiku ve dvou či turistiku s přáteli.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.