poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Tantrické masáže s erotickým nábojem vás zbaví stresu a napětí

Je celkem možné, že jste již o tantrické masáži něco zaslechli. Nic se však nevyrovná zážitkům na vlastní kůži. A to doslova. Podstatou tantrické masáže je projev lásky vůči svému tělu, o které je nutné pečovat stejně jako o duši. K tomu patří odpovídající rozmazlování, kterým masáže rozhodně jsou. Klasické masáže se však zaměřují na některou část těla. Zatímco masáže tantrické se věnují každé části těla a poskytují jim vnímavé doteky, které pomáhají proti únavě a stresu.

 

Tantra masáže se zaměřují na harmonii těla i duše

Celková atmosféra masáže se snaží zapojit všechny lidské smysly, aby byl dojem dokonalý. Tlumené světlo, barvy, různé vůně, správná teplota i příjemná hudba mohou zážitek z tantra masáže znásobit. Tato masáž je vhodná bez rozdílů pro muže i ženy. Během ní zažijete propojení s vnitřní intimitou a v případě, že dovolíte masérkám vstoupit do své intimní zóny, můžete harmonicky sladit svoje vnitřní rozpory, a dokonce poznat svoji skrytou sexualitu. Své tělo začnete vnímat s láskou,jakou si zaslouží.

 

Novodobé Nuru masáže přináší nový pohled na nahá těla

Hlubším stupně intimity pak můžete dosáhnout s tzv. Nuru masáží. Zde se jedná především o masírování těla tělem. Zde je patrný silný erotický náboj již z obyčejného popisu. Při Nuru masáži jsou totiž oba aktéři zcela nazí a jejich těla se o sebe vzájemně otírají. Přitom jsou oba natřeni klouzavým gelem pro ještě hlubší prožitek. Můžete samozřejmě tento druh masáže vyzkoušet doma s někým blízkým, ale nikdy vám to nepřinese tak hluboký zážitek, jako ve specializovaném masážním salónu.

 

Vyzkoušejte erotické masáže s jistou dávkou nevinnosti

U těchto druhů masáží není ničím výjimečným, že během ní či ke konci může dojít dokonce i k sexuálnímu vrcholu. Nejedná se ale v žádném případě o soulož. Všechno je založeno pouze na velmi vnímavých dotycích. To jen dokazuje, jak velkou moc mohou erotické masáže mít. Při psychickém vypětí je potřeba své tělo nechat rozmazlit něčím uvolňujícím a smyslném. Mnoho lidí, kteří podobnou masáž již vyzkoušeli, potvrzují, že i v případě vyvrcholení šlo o hluboký duchovní zážitek, který byl se souloží nesrovnatelný.

Zkušené masérky Praha nabízejí přitom pestrou škálu různých variant, při kterých poznáte doslova ráj na zemi. Kdysi dávno tyto masáže byly využívány pro léčebné účely, protože lidé moc dobře věděli, jak je důležité stav těla a duše udržet v harmonii. S pomocí těchto masáží se lidé k praktikám harmonie opět navracejí a výsledky jsou citelné ještě několik dní poté.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.