poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Proč si k vodě pořídit pončo?

Ponča nemusejí být zákonitě pouze podzimní a zimní kousky šatníku. V poslední době se velké oblibě těší ponča na vodní sporty.

 

Co jsou ponča na vodní sporty?

Jedná se o multifunkční kousek a adekvátní náhradu za osušku či ručník. Tento doplněk je nezbytný jak pro vodní sporty, tak i pro pobyt u vody. Můžete si pořídit jednobarevná nebobarevná ponča. Šikovným pomocníkem je i pončo s kapucí, která vysuší a zároveň ochrání vaše vlasy.

 

Jaké výhody ponča k vodě nabízejí?

Pončo nabízí celou řadu výhody. Využijete jej před i po pobytu ve vodě, zakryjete se jím, když se potřebujete převléknout z mokrého oblečení. Poskytne vám dokonalé soukromí. Kromě toho je pohodlné, neboť má volnější střih, nebrání tak v pohybu.

Je vyrobené z příjemných a savých materiálů, obdobných jako jsou ručníky. Nejčastěji je to bavlna, polyester nebo jejich směs. Polyester je nemačkavý a bavlna je pro tělo materiál velice příjemný.

Může mít i kapuci nebo široké rukávy. Ochrání vás před chladem, ale i žhavými slunečními paprsky. Funguje jako módní doplněk na plavky. Můžete se v něm vydat na procházku po pláži nebo ke stánku pro občerstvení.

Pořídíte-li si pončo s kapucí, ta dokonale vysuší, ale i ochrání vaše vlasy. Nepotřebujete tak na hlavu žádný turban z ručníku. Funguje i jako dokonalá náhrada za župan, je tedy velmi praktické. Jistě oceníte i fakt, že pončo se nemačká. Můžete jej tedy klidně složit do svého batohu nebo plážové tašky a nemusíte se obávat, že při použití nebude mít dokonalý vzhled.

 

Příjemná je i jejich délka, mnohdy sahají až po kolena. Díky tomu chrání a hřejí. Chcete nechat vaše ratolesti u vody zdřímnout? Oblékněte jim pončo, ochrání jejich těla proti spálení od slunečních paprsků. Děti barevná ponča milují a nebude jim vadit, že je mají na sobě.

Potřebujete popojet s automobilem v mokrých plavkách nebo neoprenu, ale nechcete si zamokřit autosedačku? Není nic snazšího než si obléknout pončo k vodě.

 

Kupte pončo pro každého člena rodiny

Objednat si můžete nejen pánské pončo, ale i dámské pončo a dokonce i dětské pončo. To bývá často vyrobené v podobě oblíbených dětských hrdinů. Každý člen rodiny tedy může mít svůj vlastní kousek.

Jak již bylo psáno výše, v nabídce naleznete ponča v různých barvách, každý si tak může pořídit barvu, kterou má oblíbenou. Ničím neobvyklým však nejsou ani ponča se zajímavými vzory. Jako rodina se můžete sladit barevně. Ponča se vyrábějí v moderních designech. U některých naleznete dokonce stylovou přední kapsu.

 

Pro koho je pončo určené?

Pro každého milovníka vodních radovánek a pobytu u vody. Věk nehraje roli. Těšit se z něj může maminka, tatínek, babička či dědeček. Zkrátka na věku nezáleží. Největší radost asi mají děti, pro které je nošení ponča zábavou. Udělejte radost a pořiďte pončo všem členům vaší rodiny.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.