poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Baleríny Mel pro každou ženu

Jste milovnicí balerínek? Není se čemu divit, jsou to velice pohodlné botičky. A už doma máte baleríny Mel? Ještě ne? Tak to je obrovská chyba! Kdo nezkusil, nepochopí. Balerínky Mel jsou skvělými společnicemi na jarní a letní vycházky po městě, ale i do práce nebo společnosti. Značka Mel pochází z překrásné Brazílie a je mladší sestrou obuvi Melissa, která je velice oblíbená po celém světě. Tyto botky jsou velice pohodlné a navíc skvěle voní!


Baleríny Mel a jejich výjimečnost

Baleríny Mel nejsou obyčejné boty, jako každé jiné! Botičky od značky Mel jsou zcela výjimečné. Ptáte se proč? Tak v první řadě jsou baleríny Mel vyráběny z plastu a jsou velice pohodlné. Možná by se někdo mohl obávat plastové obuvi, ale jelikož se jedná o měkký plast, jsou tyto botky často označovány za gumové baleríny Mel. Za druhé jsou tyto úžasné botičky parfémované, takže si můžete vybrat, jak chcete, aby vaše botky voněly. Je libo například vůni jahod? Není problém! Vybrat si ale můžete například i vůni žvýkaček. Další velké plus těchto plastových balerín je jejich šetrnost. Botičky Mel jsou totiž snadno recyklovatelné, takže si je zamilují i velké fanynky a ochránkyně životního prostředí.

 

 

Baleríny Mel nabízejí mnoho stylů

Jestliže máte rádi různorodé motivy a nespokojíte se s ničím obyčejným, jsou botky Mel to pravé pro vás. Balerínky Mel sice seženete i v jednobarevných a klasických provedeních, které se dají skvěle využít pro pracovní dny nebo například na návštěvu divadla, ale můžete vybírat i z mnohem živějších kousků.

 Botičky Mel často zdobí překrásné doplňky jako například

Mezi balerínami Mel si vybere skutečně každá žena, je totiž tolik druhů, aby každý mohl botky nosit tam, kam potřebuje.

Pokud byste rádi vyzkoušeli i jiné boty značky Mel než pouze balerínky, můžete vyzkoušet například provoněné lodičky, holínky nebo dokonce tenisky. Je jen na vás co si vyberete, s botkami Mel zazáří opravdu každý.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.