poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak vybrat ten správný náramek

 

Rozhodli jste se ženě darovat k narozeninám nebo k výročí náramek? V tom případě jste se rozhodli pro skvělý dárek - šperky ženu vždycky potěší. Musíte se však daným šperkem trefit do vkusu, stejně jako se musíte trefit do velikosti. Vyhněte se případnému vracení náramku a pořiďte ženě perfektně padnoucí stříbrný náramek srdce, který bude například s vlastní fotografií. Poradíme vám, jak neudělat krok stranou při jeho výběru.

 

Zjistěte si potřebné informace

Sice se například tloušťka zápěstí nezjišťuje zrovna snadno, zejména, když má být náramek dárkem, je to však nepostradatelná informace. Buď se tedy podívejte do šperkovnice a najděte jiný náramek, který žena nosí, a podle něj se rozhodujte, nebo jí z nějakého důvodu obepněte ruku palcem z jedné strany a ukazovákem z druhé strany. Pakliže se budou prsty dotýkat tak akorát, ruka je střední velikosti. Pokud se prsty nespojí, zápěstí je velké, a jestliže dojde k vytvoření prostoru mezi spojenými prsty, žena má kosti velmi malé.

 

Na příliš úzké zápěstí se hodí zásadně masivnější modely, na silnější zápěstí se hodí spíše volnější náramky, které překryjí velké formované kosti a dodají kus elegance.

 

Rozhodující je i délka a tvar rukou

Při výběru vhodného náramku byste měli sledovat i délku a tvar partnerčiných rukou. Pokud má přirozeně krátké ruce, neskrývejte je a volte především decentní, tenký náramek, který ruku nebude nijak ruku opticky zkracovat.

 

Záleží také na tvaru rukou a prstů. Pokud jsou dlouhé, ideální je přepínací typ náramku. Pokud jsou prsty baculaté, vhodné jsou náramky volnějšího stylu, protože těsné náramky mohou ruce ještě zesilovat a opticky je zkracovat.

 

Obecně se při výběru náramku zaměřujte na to, aby se s náramkem ruka jevila v jakémsi balanci a souměrnosti se zbytkem těla. A samozřejmě berte při výběru v potaz také vzhled náramku - design hraje velkou roli.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.