poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Tipy, jak vybrat dětské povlečení

Při výběru povlečení do dětského pokojíčku bychom se měli řídit trochu jinými pravidly, než když pořizujeme běžné lůžkoviny do ložnice. Mezi nejdůležitější parametry, na něž bereme zřetel, patří vlastnosti použitého materiálu a jeho kvalita.

 

Věnujte pozornost dětské fantazii

Při zařizování dětského pokojíčku bychom měli respektovat vkus a fantazii dětí. Jen tak se v něm budou cítit pohodlně a bezpečně. To samé platí pro výběr dětského povlečení. Mají-li vaši nejmenší problém s usínáním, pořiďte jim lůžkoviny s jejich oblíbeným pohádkovým hrdinou. Mezi ty nejoblíbenější patří Bart Simpson, Tlapková patrola, Mickey Mouse, Frozen, Prasátko Peppa či Bořek Stavitel. Dětem se s nimi bude hned lépe spát. Navíc se tyto pohádkové motivy velmi dobře kombinují s dalšími bytovými dekoracemi, jimiž jsou deky, polštářky a závěsy.

 

Kvalita na prvním místě

Vzhledem k tomu, že je dětská pokožka mimořádně citlivá, je nejlepším materiálem pro povlečení léty odzkoušená 100% bavlna. Je totiž krásně hebká, prodyšná, neklouže, nestudí a skvěle absorbuje vlhkost. V její prospěch dále hovoří snadná údržba. Snese praní a žehlení i při vyšších teplotách, aniž by se zkracovala její životnost. Co se týče barevného provedení motivů, vybírejte nejlépe ekologické zpracování, abyste se vyvarovali vzniku alergické reakce.

 

Aby nezábly nohy

Pokud vás váš teenager přerostl, pravděpodobně si bude stěžovat na vyčnívající nohy z postele. Dopřejte mu během spánku patřičný komfort díky prodlouženému povlečení a lůžku. Prodloužená délka 220 cm schová i ty největší dlouhány. V této variantě jsou k dostání jak klasická bavlněná povlečení, tak mikroplyš a mikrovlákno. Výhodou mikroplyšového povlečení je jeho extra výhřevnost během zimních měsíců, naopak mikrovlákno je lehké jako peříčko. Proto je ideální volbou na léto.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.