poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Nezatracujte anální sex! Není k tomu důvod!

Anální sex. Neexistuje snad jiná sexuální praktika, která by ženy rozdělila na dva názorově tak odlišné tábory. Jedny ho milují, druhé zatracují. Do jaké skupiny patříte vy?

Anální sex jako takový mezi ženami vyvolává rozporuplné reakce. Některé ho odmítají už z jeho samotné podstaty. Řitní otvor mají apriori spojen s vylučováním. A cokoliv jiného do něj zkrátka nepatří. Jiné by mu i byly nakloněny, ale odradila nepříjemná zkušenost.

 

Co žena, to názor

Problémem je, že anální sex se neobejde bez patřičné přípravy. Bez ní se z něj může stát i traumatizující zážitek, který ženu často i na dlouhou dobu zablokuje. A pak je tu skupinka žen, které na tuto praktiku nedají dopustit. Tak si ho zamilovaly, že ho dokonce upřednostňují před sexem vaginálním. Ty, zdá se, respektive jejich partneři udělali něco, co partneři žen, které ho po špatné zkušenosti odmítají, opomenuli.

 

Na anální sex nesmíte naráz skočit

Tajemství análního sexu přinášejícího ženě příjemné požitky tkví v jeho přípravě. Je to právě příprava na anální sex, která předurčuje, zda si ho žena oblíbí, nebo zatratí. Na anální sex opravdu nesmíte hned tak naráz skočit. Tato praktika vyžaduje čas a maximální uvolnění. Pomáhá jemná masáž prsty partnera nebo k tomu určené erotické hračky, ať již se jedná o anální vibrátory, kolíky či kuličky. V erotických kufřících těch nejzkušenějších mají své místo ucelené sady vibrátorů přinášející potěšení různým částem těla. A v nich své čestné místo samozřejmě mají i vibrátory anální.

 

Kapky na erekci

Rozhodnete-li se pro samotný anální sex s partnerem, uvědomte si, že tato praktika vyžaduje opravdu pevnou erekci. Ne, nemusíte sahat po viagře, postačí vám účinné kapky na podporu erekce. To jsou bylinná afrodiziaka s rychlým nástupem účinku. A bez zdraví škodlivých vedlejších účinků. Na trhu ale najdete i účinné a bezpečné krémy na podporu erekce. Ty dokonce dokážou penis vizuálně zvětšit. Chtělo by je vyzkoušet, nemyslíte?

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.