poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jídlonosič z plastu, či raději z nerezové oceli?

Moderní doba nabízí pestrou škálu nejrůznějších materiálů i jejich kombinací, takže není jednoduché zvolit nejlepší možnost. I navzdory mnoha vědeckým průzkumům stále mezi lidmi panuje velká spousta mýtů ohledně zdravotní škodlivosti jednotlivých možností. Jak je to s plastem a kovem?

 

Styk s potravinami

Nejdříve se zaměříme na jídlonosiče z plastu, které se chlubí především nízkou váhou, decentním vzhledem a velmi přívětivou cenou. Někteří jedinci však zpochybňují zdravotní nezávadnost umělé hmoty, což je ostatně předmětem výzkumu již po desítky let. Jak je to s moderním provedením těchto prostředků?

 

Co se týče prostoru Evropské unie, v našich končinách se chlubíme opravdu přísnými a pravidelnými kontrolami jednotlivých výrobků. To platí zejména pro plasty, jejichž služeb využíváme každým dnem. Výsledkem je fakt, že pokud budete své nádobí používat vhodně, nemusíte se vůbec obávat zdravotních následků. Samozřejmě je nutné dávat si pozor na poškrábání, ohřívání pomůcek, které k tomu nejsou určeny, a tak podobně.

 

Je ocel lepší?

Nerezové jídlonosiče lze pořídit za ceny okolo čtyř až pěti stovek, takže i v tomto případě se bavíme o levném a dostupném způsobu přenášení potravin. Znatelným benefitem je odolnost v řádech desítek let, tudíž vám zmíněné zboží vydrží klidně do konce života. Z estetického hlediska nelze přehlédnout elegantní vzhled, což ovšem záleží na vašem konkrétním vkusu.

 

Zvolíte-li raději nerezové provedení, ani v takové situaci není nutné obávat se o své zdraví. Hlavním kritériem je tedy jen cena a vaše subjektivní preference. Ať tak, či onak, v e-shopu pod odkazem odkulinare.cz pořídíte obě varianty, stejně jako jakékoliv vybavení do kuchyně za bezkonkurenční ceny. Dočkáte se širokého výběru kvalitních a ověřených pomůcek.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.