poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

LAURASTAR: Žehlicí systémy využívající chytrých technologií

Vnímáte žehlení jako nutnou nepříjemnou povinnost, které byste se nejraději zbavili? Pak patrně nemáte to správné vybavení. S žehlicím systémem švýcarského výrobce vám tato domácí práce půjde od ruky a budete vědět, že ji děláte pro dobrou věc.

 

Firma LAURASTAR pochází ze Švýcarska. Stejně jako další švýcarští výrobci se i ona snaží vyrábět produkty, které s vámi budou žít dlouhá léta. Zavazuje se k poskytnutí 10 let záruky na náhradní díly, snaží se o co největší udržitelnost – proč vyhazovat a měnit žehlicí prkno nebo žehličku každých pár let, když můžete investovat do kvalitního vybavení, jež vám vydrží téměř věčně?

 

Žehlicí systém LAURASTAR vás bude bavit

Žehlicí systém LAURASTAR si lze pořídit v řadě S nebo SMART. Řada S je vybavena hlavními technologiemi společnosti LAURASTAR, jež má firma patentované. Řada SMART k nim přidává ještě něco navíc a nejlepší výsledky v žehlení servíruje doslova na stříbrném podnose.

 

Žehlení už nebude tak zdlouhavé jako dříve. Aktivní žehlicí prkno se postará, aby látka držela na místě a nevytvářely se na ní záhyby. Také samotná žehlička napomáhá narovnání tkaniny. Žehlička je navíc schopná si sama nastavit teplotu podle tkaniny, takže nemusíte přemýšlet, na jaký stupeň ji zapnout, aby byl výsledek dokonalý. Vše je mnohem jednodušší, rychlejší a také hygieničtější.

 

Suchá hygienická pára ničí bakterie

Parní generátor LAURASTAR využívá suchou hygienickou páru, která je schopná odstranit až 99,9 % bakterií, virů a 100 % roztočů. Je tedy vynikajícím pomocníkem pro alergiky a všechny, kdo chtějí mít své prádlo opravdu hygienicky čisté. Nedělejte si totiž iluze, že při pracím cyklu na 30 ° nebo 40 ° jsou bakterie a viry zahubeny. Některé odolávají i 60 °.

 

Mnohé parní generátory, například LAURASTAR LIFT XTRA, využívají pulzní technologii, takže páru rozptylují v krátkých přerušovaných dávkách, aby se optimálně rozložila bez ohledu na strukturu oblečení.

 

A podobných chytrých technologií využívají žehlicí systémy LAURASTAR celou řadu. Žehlení nikdy nebylo snazší!

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.