poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Přístroj, který splňuje všechny nároky nemocničních zařízení a záchranných služeb

Snadné ovládání i pro seniory, vynikající pomocník na horských túrách. Lehký přístroj, jenž se hodí i pro ambulantní péči do nemocnic, protože vyhoví všem přísným standardům českého zdravotnictví. Nasycení krve kyslíkem a tepová frekvence, to jsou dvě důležité hodnoty, které musí někteří pacienti měřit opravdu pravidelně – jedině tak předejdou případným zdravotním komplikacím.

 

Přiložíte prst a během několik vteřin znáte detailní výsledky

Bezchybný, velice lehký a inteligentní. Indikace nízké kapacity baterie, stejně jako alarm v případě, že došlo k naměření nezvyklých a potenciálně nebezpečných hodnot. Přesně to je oxymetr, který vám nabídneme hned v několika různých variantách. Například ta, která je vhodná na cesty a pro záchranáře, neváží více než padesát gramů i s bateriemi a je vhodný i pro děti. Díky prstovému pulznímu oxymetru se nebudou muset stresovat z odběrů krve a polykání léků, protože už za pár vteřin bude hotovo.

Přístroj odolný vůči nárazům, ovládaný jediným tlačítkem. Displej, který nabízí mimořádnou spolehlivost a viditelnost i v podmínkách, kdy počasí zrovna nepřeje. Ideální pro kliniky, snadná obsluha, jíž zvládne naprosto každý. Měřit se může nejen doma, ale i v nemocnicích nebo různorodých sportovních aktivitách.

 

Oxymetry nejsou žádnou novinkou, v nabídce jsou už přes dvě dekády

Dvě malé baterie a výdrž celý den, ideální pro horolezce nebo turisty milující vysokohorské oblasti. Samozřejmě také pro letce, amatérské i profesionální. Při těchto aktivitách totiž může dojít snadno k náhlému poklesu tlaku, prstový oxymetr je snadno přenosný a velmi praktický, vhodný i na palubu letadel. Stejně tak dobře jej ale může využít i záchranná služba při svých výjezdech. Monitorování zdravotního stavu je zajištěno na sto procent i v nemocničních zařízeních.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.