poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

X tipů na přírodní výlety v ČR

Častokrát cestujeme za přírodou zbytečně daleko. Vždyť i v Česku se nachází tolik krásných míst, jež stojí za vidění. Zkuste si dát na zbytek letošního roku cíl prozkoumat aspoň jedno krásné místo v Česku každý měsíc. Rovnou pro vás máme pár tipů.

To byste se divili, kolik máme v Česku přírody, a dokonce za ní ani nemusíme jezdit na samotu. Pojďme začít například rovnou v hlavním městě.

 

V Praze únik do přírody

Máte v plánu výlet do našeho hlavního města? Tam je vždycky co k vidění. Pokud si zajistíte ubytování Praha a budete chtít strávit jeden den v přírodě, nemusíte nutně vyjíždět mimo město. Moc pěkně si zeleně užijete třeba na Petříně, odkud máte navíc překrásný výhled. I Vyšehrad stojí za vidění, děti se tam zabaví.

 

Nejkrásnější místa najdete u hranic

Velmi pěkně je v horách a přírodních rezervacích. Ty jsou v četném rozmístěny blízko českých hranic. Třeba na jihu na hranici s Rakouskem stojí za návštěvu Šumava, Lipno, Černé a Čertovo jezero, pramen Vltavy, Poledník. Na hranicích se Slovenskem zase překrásné Beskydy. U Polska Krkonoše nebo například překrásná oblast adršpašsko-teplických skal. Chcete-li ušetřit, najděte si ubytování třeba v Trutnově, odtud se dá vyjíždět jak směr Krkonoše, tak Adršpach.

 

Pálava nejen pro lenošné

Milujete krásné výhledy, ale neradi se namáháte při stoupání na kopec? Pak by vás mělo zajímat ubytování jižní Morava a oblast Pálavy. Za Novomlýnskou nádrží, Děvičkami i Sirotčím hrádkem míří řada turistů. Přitom jde o místa, kde je turistika velmi příjemná, protože na jižní Moravě prakticky nenajdete velký kopec.

 

Nedoceněná příroda Chebska

Když byste měli jmenovat nejkrásnější přírodní místa ČR, která by to byla? Málokdo by si vzpomněl na Chebsko a Soos, přitom tato přírodní rezervace je opravdu unikátní. Jde o rozsáhlé slatiniště a rašeliniště s minerálními prameny a bahenními sopkami. I tento kout republiky tedy stojí za návštěvu. Vyberte si, kam se vydáte, najděte si ubytování na Hauzi, a poznávejte krásy Česka.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.