poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak vybrat šaty pro plnoštíhlou postavu?

Plnoštíhlé ženy jsou v šatech půvabné, pokud sáhnou po správné velikosti a vhodném střihu. Přestože máte plnější tvary, nemusíte se šatům rozhodně vyhýbat, spíše naopak by měly ve vašem šatníku převažovat, protože dokážou vyzdvihnout přednosti a zakrýt zase nedostatky. V následujících řádcích vám prozradíme několik praktických tipů.

 

Velice rafinované jsou šaty odhalující šíji a klíční kosti, a proto zvolte výstřih do tvaru písmene „V“, čímž si i opticky protáhnete postavu. Co se týče materiálu, sáhněte po lehké a splývavé látce, jež dokonale vykreslí ženskou siluetu.

 

Šaty sluší každé ženě

Pamatujte na to, že nemusíte kupovat extrémně drahé kousky, ale i v běžně dostupných obchodech narazíte na šaty, v nichž budete vskutku okouzlující. Čeká vás třeba v Orsay sleva, a tak můžete za nový outfit zaplatit podstatně menší částku.

 

I majitelka plnější postavy se nemusí vyhýbat upnutým modelům. Klidně si kupte šaty z elastické látky, protože bříško a zadek můžete zakrýt stahovacím prádlem. Šaty s hlubším výstřihem zase podtrhnou poprsí, které je jednoznačně vaší předností. Zajímavě vypadají varianty s geometrickými vzory, které mohou rizikové partie dokonale zamaskovat.

 

Zavinovací a košilové šaty

Působivé jsou jednoznačně zavinovací a košilové střihy. V takových šatech se budete cítit velice příjemně během letních teplých dnů. Jestliže máte plnější postavu, zvýrazněte pas například páskem, a tím vykreslíte siluetu přesýpacích hodin. Vyhněte se však oversize modelům, případně šatům s podélnými proužky, které vám zbytečně opticky přidají kilogramy. Podívejte se, jestli je v Answear sleva, ať si můžete nakoupit hned několik kousků do šatníku.

 

Slevové kupóny vám ušetří peníze dokonce i za poštovné. Podívejte se, co za akce internetové obchody s módou nabízí. Určitě si vyberete.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.