poradna online
Choroby a onemocnění
příznaky, příčiny a jak je léčit
Vitamíny
působení, účinky a dávkování
Minerály
působení, účinky a dávkování
Bylinky a léčivky
Blahodárné účinky bylinek
Doplňky stravy
Působení a účinky doplňků stravy

Jak se zbavit metličkových žilek

Metličkové žilky trápí až 80 % populace. Obvykle se nejedná o žádný vážný zdravotní problém, většinu lidí trápí spíš z estetického hlediska. Hlavně ženy z modrých, fialových či červených cévek nebývají příliš nadšené, kolikrát se dokonce stydí ukazovat v létě na veřejnosti své nohy. Problém má přitom snadné řešení.

Drobné žilky modré, červené či fialové barvy se objevují především na lýtkách, vnitřní straně stehen a někdy v obličeji u nosu. Metličkové nebo pavoučkové se jim říká proto, že tvarem připomínají jemné keříčky, metličky a pavoučky.

metličkové žilky

Co je způsobuje?

Mohou to být genetické dispozice, těhotenství, hormonální nerovnováha. Často se objevují při nedostatku pohybu a obezitě, přílišném sezení nebo častém namáhavém stání. Většinou nejsou zdraví škodlivé, jen výjimečně signalizují přetlak v žilním systému a následný vznik křečových žil. Ženy na problémy se žílami trpí více.

Jak se jich zbavit doma?

Velmi často se mluví o léčbě metličkových žilek laserem. Ta je však náročná, ošetření je třeba opakovat, mohou vznikat modřiny a stroupky. Také ceny se pohybují v tisících korun. Mnohem přijatelnějším řešením je tedy krém na metličkové žilky. Vychází lépe finančně a nemusíte pravidelně nikam docházet.

Oblíbený je jedinečný krém Remescar, který po 2 – 3 měsících snižuje metličkové žilky až o 51 %. Výsledky jsou klinicky prokázané. Nejen že ihned po nanesení vytvoří ochrannou bariéru a žilky zakryje, ale působí také do hloubky, kde stimuluje mikrocirkulaci a snižuje žilní zabarvení. Při dlouhodobém používání se navíc jedná o prevenci, krém zabraňuje tvorbě nových metličkových žilek.

Pokud vás zajímá, kde koupit krém na metličkové žilky, jistě vás potěší, že nemusíte chodit daleko. Prodávají ho DM drogerie, lékárny Dr. Max, BENU a Alphega. Komu se nechce vycházet z domu, může si ho nechat doručit z internetových obchodů KupKosmetiku.cz, Pilulka.cz, Lékárna.cz nebo Freedo.cz.

+420 777 625 667
info@beltina.cz

All rights reserved. Beltina 2013-2015
Beltina - prodej potravinových doplňků pro Vaše zdraví

Inzerce zdarma, bazar bez registrace. Okamžité zveřejnění inzerce.


Zahradní technika za akční ceny s dopravou zdarma a dárkem. Autorizovaný prodejce.


Tipnet.cz - nákupní galerie s nejprodávanějším zbožím. Tip na dárek?


Bazénová chemie, bazény a bazénové příslušenství. Specialista na bazény.


+420 777 625 667
info@beltina.cz

Barevné samolepky na zeď do dětského pokoje.
Originální samolepky na zeď vše skladem.